Truca'ns:    973 23 70 37

Qui Som

CENTRE DE GESTIO I SERVEIS ACFIS,S.L. (ACFIS) és una empresa de serveis creada al 1.999, com a evolució natural del despatx professional nascut al 1.992, amb l’objectiu de donar un millor servei als nostres clients.

Des d’un principi, l’empresa ha estat fidel als seus orígens, tant en la prestació de serveis, com en la relació amb els seus clients amb qui es manté una relació molt personalitzada, i en la que cada client és un amic.
L’oferta de serveis es pot resumir en totes aquelles tasques que guarden relació amb l’àmbit empresarial com la Gestió Fiscal Tributaria; Mercantil i Comptable, tant de persones físiques com jurídiques, així com els relatius a la capitalització de l’atur.
Addicionalment també es realitzen tasques d’ assessorament en matèries que no tenen perquè anar lligades amb la gestió empresarial tals com contractes de compra venda; lloguers; herències i testaments; assegurances; tramitació d’escriptures; declaracions de renda, etc…
L’entitat està formada per professionals i personal altament qualificats amb un gran esperit de servei. Aquests professionals, van estar assessors acreditats per l’antic Servei Autoempresa de la Generalitat de Catalunya, assessorant emprenedors i realitzant nombrosos Plans de Viabilitat per a la creació de la seva empresa. Addicionalment, també es compta amb diversos convenis amb professionals d’altres sectors per tal de cobrir totes les necessitats del client amb la màxima qualitat